Aluplus

Aluplus is een familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van aluminium buitenschrijnwerk.
Meer dan 25 jaar staat Aluplus garant voor vakmanschap en kwaliteit.
Alle projecten worden op maat geproduceerd en geplaatst.

We beschikken over een eigen productieafdeling met hightech machinepark en eigen montageteams.
Kwaliteit primeert vandaar dat er enkel gewerkt met Belgische profiel- en beslagsystemen.

Missie

Aluminium ramen en deuren vormen een essentieel onderdeel van de hedendaagse architectuur. Vandaag de dag is niet enkel het esthetische maar ook het economische en ecologische aspect minstens even belangrijk.

Aluplus garandeert dat deze drie aspecten nageleefd worden, wij bieden de hoogste kwaliteit in combinatie met duurzaamheid aan uiteraard heldere prijzen. 

Ons professionalisme en onze persoonlijke aanpak vormen de sleutel tot ons succes. We denken mee met de architect en de bouwheer en bieden de meerwaarde door een goede studie van het project met uitwerking van een systeemoplossing op maat.

Door als partner mee te denken gaan we volop voor een lange-termijn visie.
Een project realiseren met een duurzame oplossing is waarover het gaat.

Vakmanschap

Aluplus staat voor vakmanschap sinds 1990 en kiest resoluut voor een samenwerking met Belgische systeemleveranciers. Alle ramen en deuren worden door het Aluplus team in eigen atelier zelf gemaakt. 

Om steeds de beste kwaliteit te kunnen garanderen beschikt Aluplus over een higt-tech machinepark.
De boringen voor hang- en sluitwerk worden zeer nauwkeurig via CNC-sturing gefreesd, zodat elk beslagonderdeel naadloos kan gemonteerd worden.

Voor de assemblage in de werkplaats staat een ervaren team van ervaren vakmensen voor u klaar.
Ook de plaatsing op de werf wordt door eigen monteurs verzorgd.

Er wordt continu gestreeft naar perfectie, van bij de offerte tot aan de naservice.
Uw project wordt daarom met veel oog voor detail behartigd en afgewerkt.

Een persoonlijke opvolging op de werf draagt bij tot het realiseren van bovenstaande visie!

Werkwijze

Bij een eerste contact luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Samen met u overlopen we het architecturale plan en bepalen we het geschikte aluminium profiel,
beglazing, beslag en accessoires. Heeft u verwachtingen over design, comfort, veiligheid of isolatie? Wij beantwoorden graag uw vragen tijdens een eerste kennismaking.

We bezorgen u vervolgens geheel vrijblijvend een complete en zeer overzichtelijke offerte. Daarin vindt u ons voorstel, tips en adviezen over de meest geschikte oplossing.

Wanneer een ontwerp wordt goedgekeurd door de klant worden de technische details voorbereid door het tekenbureau en klaargestoomd voor maatopname en vervolgens voor productie en plaatsing.

Bij Aluplus heeft u één aanspreekpunt doorheen uw bouwproces. Onze projectleiders komen de werf opmeten en volgen uw project nauwgezet op. Wij garanderen een korte doorlooptijd en nette afwerking. De wensen van onze klant vervuld zien is een waarde die ons nauw aan het hart ligt.

Neem contact op met ons en kom praten over uw project!

website by chilli.be