Aluplus

Aluplus is een familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van aluminium buitenschrijnwerk.
Meer dan 25 jaar staat Aluplus garant voor voor vakmanschap en kwaliteit.
Alle projecten worden op maat geproduceerd en geplaatst.

We beschikken over een eigen productieafdeling met hightech machinepark en eigen montageteams.
Kwaliteit primeert vandaar dat er enkel gewerkt met Belgische profiel- en beslagsystemen.

Missie

Ramen en deuren vormen een essentieel onderdeel van de hedendaagse architectuur. Vandaag de dag is niet enkel het esthetische maar ook het economische en ecologische aspect minstens even belangrijk.

Aluplus garandeert dat deze 3 aspecten nageleefd worden, wij garanderen u de hoogste kwaliteit en duurzaamheid om u het ultieme wooncomfort te bieden aan uiteraard heldere prijzen. 

Ons professionalisme en onze persoonlijke aanpak vormen de sleutel tot ons succes. We denken mee met de architect en de bouwheer.

Wij bieden u de zekerheid om zorgeloos te bouwen en wonen. De wensen van onze klant vervuld zien is een waarde die ons nauw aan het hart ligt.

Knowhow

Bij Aluplus beschikken we over de juiste knowhow.  Er wordt gestreefd naar perfectie van bij de offerte tot aan de naservice.

Alle ramen worden door Aluplus zelf gemaakt. Hiervoor gebruiken we enkel basismaterialen van de allerbeste kwaliteit. Aluplus kiest resoluut voor samenwerking met Belgische systeemleveranciers.

Om steeds de beste kwaliteit te kunnen garanderen beschikt Aluplus over een higt-tech machinepark. De boringen voor hang en sluitwerk worden zeer nauwkeurig via CNC-sturing gefreesd, zodat elk beslagonderdeel naadloos kan gemonteerd worden.

Voor de assemblage in de werkplaats staat een ervaren team van vakmensen voor u klaar. Ook de plaatsing op de werf wordt door eigen monteurs verzorgd. Uw project wordt met veel oog voor detail behartigd en afgewerkt.

Werkwijze

Bij een eerste contact luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Samen met u overlopen we het architecturale plan en bepalen we het geschikte aluminium profiel,
beglazing, beslag en accessoires. Heeft u verwachtingen over design, comfort, veiligheid of isolatie? Wij beantwoorden graag uw vragen tijdens een eerste gesprek.

We bezorgen u vervolgens geheel vrijblijvend een complete en zeer overzichtelijke offerte. Daarin vindt u ons voorstel, tips en adviezen over de meest geschikte oplossing.

Als een ontwerp wordt goedgekeurd door de klant worden de technische details voorbereid door het tekenbureau en klaargestoomd voor maatopname en vervolgens productie en plaatsing.

Bij Aluplus heeft u één aanspreekpunt doorheen uw bouwproces. Onze projectleiders komen de werf opmeten en volgen uw project nauwgezet op. Wij garanderen een korte doorlooptijd en nette afwerking. Wij zijn pas tevreden als u van uw nieuwe ramen met een glimlach kan genieten.

website by chilli.be